Anmälan

ANMÄLAN FÖR HÖSTTERMINEN 2022 är öppen. Det går bra att hoppa med mitt i terminen också, kontakta ledare och fråga om det finns plats och anmäl dig därefter via länken.

Klicka här för att komma till anmälningsprogrammet

Anmälan sker via programmet Hoika (Jäsentieto). Hoika är utarbetat av SVOLI (Suomen voimisteluliitto) och är på finska. Vi hoppas att du har överseende med detta.

Vid anmälningen ska du först logga in dig i programmet och därefter registrera dig i GIF Toppens medlemsregister och anmäla dig till önskad gymnastikgrupp. Om du vill anmäla övriga familjemedlemmar ska de registreras som subanvändare under dina egna uppgifter.Deltagarna till grupperna antas i anmälningsordning. För att starta en grupp är minimiantal deltagare ca 10 per grupp. GIF Toppen förbehåller sig rätten att inhibera en gymnastikgrupp med för få anmälda deltagare.

Gymnastikledaren inleder terminen med ett kort infotillfälle på ca 10 minuter i början av första timmen. Under pågående termin ger gymnastikledaren också mer information om enskilda gymnastikpass eller -grupper.

Det kan finnas lediga platser i grupperna efter anmälningsdagen, kontakta då gruppens ledare. 

Föreningen filmar och fotograferar medlemmarnas uppvisningar vid tävlingar, läger och festtillfällen. Om ert barn inte får förekomma på bild (t ex föreningens hemsida eller Facebook) vänligen meddela vid anmälning.